Jos Koeleman, Keurslager

DE LEKKERSTE FEEST SPECIALITEITEN

Deze vindt u natuurlijk bij Keurslagerij Jos & Annet Koeleman, laat u verrassen door de smaak en het gemak wat wij u bieden. Deze onderstaande produkten zijn kant en klaar bereidt in een ovenschaal en gaan naar gelange het product in de oven..
U krijgt bij ieder product een uitgebreidde bereidingswijze mee. Want je hoeft geen top kok te zijn om een heerlijk en feestelijk diner op tafel te kunnen zetten..

Gevulde Varkenhaas

voor 2 personen.

2 gemarineerde varkenshaas gevuld met  roomkaas en omwikkeld met panchetta, op een bedje van diversse groenten.
Bereiding; 35 min. In de oven op 180 c 

 

Per stuk € 14,90

Filet stuk de luxe

per stuk 1000 gram/ voor ca. 4 personen.

Een heerlijke stuk gemarineerde varkensfilet  gevuld met de lekkerste karenspek, bosuitjes en champignons waa U een heerlijke champignon roomsaus bij krijgt. Bereiding; 55- 60 min. In de oven op 175 c

Per stuk € 16,90

Kalfsoester De Luxe

voor 2 personen.

2 boterzachte Wieringerweide Kalfsoesters,  fijn gekruid in een heerlijke saus met passende garnituur van bospaddestoelen.
Bereiding; 35 min. In de oven op 180 c 

 

Per stuk € 15,90

Rosbief Milano

per stuk 1000 gram/voor ca. 4 personen.

Zacht stuk Runderrosbief gevuld met zongedroogde tomaatjes, bospaddestoeltjes,parmazaanse kaas en basilicum in een zachte saus Bereiding ; 45- 55 min. In de oven op 150 c

Per stuk € 25,90

Varkenshaas Medaillon Speciaal

Voor 2 personen.

4 Boterzachte varkenshaamedaillons omwikkeld met mager spek, op een bedje van diverse groenten in een romige bospaddenstoelen saus.
Bereiding; 35 min. In de oven op 180 c 

Per stuk € 15,90

Jos Koeleman, Keurslager

Winkelcentrum De Riepel
Schoolweg 27
1787AV Julianadorp
0223 200 000

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten