Rundvlees is één van de specialiteiten van onze Keurslagerij. Al ons eigen rund en kalfsvlees komt van schoon vleesboerdeij Piet Ottens. De vleesveemester van de noordkop, die met het Franse Pathenaise ras, met uitgekiende voeding, ruimte en rust super rundvlees weet te creeren.
Naast onze eigen rundvlees voeren wij het Black Angus runder ras, mooi vet gemarmerd rundvlees met zijn eigen authentieke smaak. Komt u proeven?
per stuk ca. 1200-1400 gram.
Heerlijk zachte rosbief met een vette rand, dat het vlees de lekkerste authentiek smaak geeft. Ca. 1400 gram per stuk.
Prijs per 100 gram € 24.90
per stuk ca. 250-300 gram.
Voor de echte vlees liefhebber, mooi doorrregen dus super zacht.
Prijs per 100 gram 3,99
per stuk ca 200-250 gram of aan het stuk.
Boterzachte biefstuk van de halve maan, grof van draad maar o zo lekker. Ook zeer geschikt voor
Prijs per 100 gram 2,99
ieder gewenst gewicht.
De aller zachste haasbiefstuk, smeltop de tong en kunt u snijden met een lepel. Ook het stuk voor een heerlijke beef wellington.
Prijs per 100 gram 5,99
ieder gewenst gewicht.
Heerlijk zachte runder biefstuk, de top of de bil…
Prijs per 100 gram 2,89
per stuk ca 250-300 gram
Boterzachte runder entrecote, met een klein vetje Ook zeer geschikt om aan het stuk te bereiden.
Prijs per 100 gram 2,69
per stuk ca 250-300 gram De keus van de Keurslager, Mooi gemarmerd vlees wat smelt op de tong…
Prijs per 100 gram 3,99
Al onze rundvlees specialiteiten die U voor de feestdagen bij ons besteld, worden voor U op het juiste gewicht geportioneerd. Daarna verpakken wij hetprodukt in een stukje alu folie en wordt het vacuum verpakt. Dit om de houdbaarheid te verlengen en zodat U een TOP produkt op tafel kunt serveren.