Ook deze zomer hebben wij weer een keur aan heerlijke barbecuenoviteiten voor u. Want barbecueën is voor velen, vandaag de dag meer dan alleen even een sateetje grillen. Outdoor cooking is de term die de lading het meest dekt; voor het koken – roken – braden – stoven van heerlijke grotere stukken ‘stoere mannen’ vlees. Van een lekkere ribeye of een low & slow gegaarde procureur voor een heerlijk eigengemaakte Pulled Porc. Wij hebben het in huis of kunnen het voor u regelen. Van het eigen Wieringerweide rundvlees uit de regio tot heerlijk graan gevoerde en gemarmerde Black Angus rundvlees, wij informeren u er graag over in onze Keurslagerij.
Voor low & slow garen op de barbecue. Heerlijk Black Angus rundvlees, minimaal 120 dagen graan gevoerd en 6 weken gerijpt. Dus lekker gemarmerd voor de kenner.
Ouderwets gemarmerd
De naam zegt genoeg
Boterzacht en vol van smaak
Heeft u ook altijd ruimte tekort in uw koelkast met een barbecuefeestje? Wij hebben voor u de juiste oplossing. Wij leveren al onze barbecues (vanaf 20 personen) in een handige koelbox op wieltjes. In deze box blijft uw barbecuevlees, salades en sauzen minimaal 20 uur koel, zodat u de koelkast kunt gebruiken voor de drankjes.
De barbecue koelbox wordt (indien gewenst) bij u thuisbezorgd op een afgesproken tijdstip en weer opge- haald. Geeft u een feestje op zondag? Dan leveren wij de barbecue op zaterdagmiddag en als u de koelbox gesloten houdt, blijft het koud tot de volgende dag.